• February 19, 2016
Web sajt advokatske kancelarije Zorica Đukanović

Radi prezentacije svojih usluga, advokatska kancelarija Zorica Đukanović iz Podgorice tražila je pouzdanog partnera za kreiranje novog web sajta.

Naoko agencija izradila je web prezentaciju kancelarije, na dva jezika. Web sajt na engleskom jeziku ima za cilj približavanje usluga ove advokatske kancelarije stranim klijentima, kako onima sa kojima advokati već sarađuju, tako i onima koji su u potrazi za advokatskim uslugama u Podgorici i Crnoj Gori. Tim prije što je ova kancelarija specijalizovana za investicionu gradnju i privatizacije, za koje se interesuju strane kompanije.

Sajt advokatske kancelarije Zorice Đukanović postavljen je na dva domena, www.law.co.me i www.zoricadjukanovic.me radi bolje optimizacije za pretraživače, kao i prepoznatljivosti imidža ove kancelarije u inostranstvu.

Web sajt je responsive, odnosno prilagođen za različite mobilne uređaje – tablete i telefone. Na zahtjev klijenta, sajt je prilagođen postojećem grafičkom materijalu, kako bi stvorili jedinstvenu zaokruženost vizuelnog identiteta kancelarije Zorica Đukanović.

Takođe, za potrebe sajta, urađeno je i profesionalno fotografisanje zaposlenih (individualne i grupne fotografije) u advokatskoj kancelariji, a ove fotografije mogu koristiti i u daljoj prezentaciji svojih usluga.

Zanimljiv detalj na sajtu je i blog sekcija, koja objavljuje tekstove o pravnoj praksi u Crnoj Gori, a čiji su autori advokati iz ove kancelarije.

ZoricaDjukanovic-iMac

ZoricaDjukanovic-ipad-iphone

ZoricaDjukanovic-paper